Nominace restaurace do projektu FOOD 2015

1. Vyhledejte restauraci

Vyhledat restauraci

2. Zodpovězte následujících 8 otázek

POLÉVKY

V poledním menu lze najít méně energeticky náročnou polévku (např. vývar) nebo je možné vydatnou polévku kombinovat s méně energeticky náročným druhým chodem (např. salát).

MENŠÍ PORCE

Restaurace nabízí objednání polovičních porcí nejen pro děti.

PŘÍLOHY K HLAVNÍM JÍDLŮM

Restaurace nabízí i zeleninové přílohy.

Restaurace nabízí i jiné než smažené přílohy.

ZELENINA

Restaurace zařazuje do svých denních menu alespoň 2x týdně jedno čistě zeleninové nesmažené hlavní jídlo.

Restaurace nabízí zeleninové saláty jako hlavní jídlo.

K hlavnímu jídlu lze objednat menší porci zeleninového salátu nebo je salát pevnou součástí denních nabídek hlavních jídel.

HOTOVÁ JÍDLA

Restaurace má v nabídce hotových jídel také jídla méně kalorická, nesmažené zeleninové pokrmy, saláty z čerstvé zeleniny nebo lehčeji a energeticky méně náročně připravená jídla (dušení, vaření v páře, pečení apod.).

3. Kdo restauraci nominuje

Napište prosím číslo 26:

O PROJEKTU FOOD 2015 JSEM SE DOZVĚDĚL OD: